Harap Maaf

Saya sedang upgrade blog ni kepada beta.Minta kerjasama kalau ada sebarang kecacatan.

Wassalam!


Alhamdulillah,saya baru sahaja selesai upgrade blog ni kepada beta version yang lebih memudahkan kerja saya dan kerja pengunjung.Disini saya pamerkan sumber kajian yang membantu saya menyiapkan rupa baru blog ni..
Agak memeningkan jugak memikirkan pasal layout ni..kadang2 kalau di buka dengan Internet Explore dia jadi lain.Saya syorkan anda layari blog ni menggunakan firefox.Insyaallah,ianya paparan terbaik...

.... rest of template code ....

Harap Maaf

Saya sedang upgrade blog ni kepada beta.Minta kerjasama kalau ada sebarang kecacatan.

Wassalam!


Alhamdulillah,saya baru sahaja selesai upgrade blog ni kepada beta version yang lebih memudahkan kerja saya dan kerja pengunjung.Disini saya pamerkan sumber kajian yang membantu saya menyiapkan rupa baru blog ni..
Agak memeningkan jugak memikirkan pasal layout ni..kadang2 kalau di buka dengan Internet Explore dia jadi lain.Saya syorkan anda layari blog ni menggunakan firefox.Insyaallah,ianya paparan terbaik...

7 Comments:

  1. zala said...
    upgrade to beta tu mcmane???
    neh,what will make it different?
    syahid_zul said...
    versi beta ni menyenangkn kerja menghias n tmbah benda2 yg menyenangkan kerja..
    kesimpulannya,ia menyenangkan saya nk urus blog kmudian mnyenangkan pembaca ..Ermm..Pastu,beta ni versi terbaru..mcm canggih lg la..tu jer...
    YaMiNa said...
    saya banyak kali cuba nak ubah blog... tapi tak jadi2.... biasanya habis terus blog rosak. boleh tak buat tutorial cara-caranya... buatlah satu segmen khas
    syahid_zul said...
    Tutorial ek...
    Herm..Insyaallah kalau ada masa terluang nnti saya buat k..
    Biasanya saya main cuba2 jgak.Xpandai sangat pun...
    nizam said...
    Tutorial semua dah ada. updated sket-sket je tinggal lagik.Type di search engine aje di blog nizam.

    Mcm templates syah nie. kira CSS dia ..loading page speed max la dah tu. apa kata masuk hack banner plak.

    'Banner tukar sekali click'.

    Masuk multi label tabs plak . ianya Cun and x beratkan blog.
    syahid_zul said...
    multi label?ape tuh?hehe...
    sdr nizam ni pakar bab2 edit mengedit nih...saya juz baca n tiru jer...
    tu pun slalu xjadik..
    kpd sape2 yg nk edit blog atau nk tau pasal blogger hack,sila ke blog sdr nizam..=)
    nizam said...
    label dalam blogspot memacam yg ada, ada yg jenis boleh bacaan rss, ada yg style clouds label.

    Apa yg penting dlm blog ialah label categori .

    1. untuk ketahui berapa byk isi dalam satu-satu kategori.

    mai la kita sama bincang bab kategori:)

Post a Comment